Onderwijsaanbod

Beslis zelf mee over de lessen die je volgt

Onderwijsaanbod

Mavo, havo en vwo

Iedereen is anders. Misschien ben je dol op lezen en luister je graag naar verhalen over de geschiedenis. Misschien ben je juist niet zo’n boekenwurm, maar wil je vooral dingen maken of zelf onderzoeken. Als je doet wat je leuk vindt en leert op je eigen manier en niveau, kun je goede cijfers halen. Wat past bij jou: mavo, havo, of vwo?

Masterclasses

In de eerste twee jaar op het Pallas volg je een Masterclass. Je kunt kiezen uit vijf thema’s: Sport, Expressie, Technologie & Vormgeving, Science en Athene. De lessen volg je samen met leerlingen van alle lesniveaus: mavo, havo én vwo. Welke Masterclass kies jij?

Talentklassen

Onze Talentklassen zijn niet verplicht. Toch kiezen veel leerlingen voor deze extra lessen. Ze zijn namelijk súperleuk als je graag (meer) bezig wil zijn met sport, kunst, taal en cultuur, techniek en technologie of (internationaal) ondernemerschap.

Extra aandacht

Sommige leerlingen en onderwerpen hebben extra aandacht nodig, zoals hoogbegaafdheid en dyslexie. Ook zijn we veel bezig met o.a. je gezondheid, andere landen en culturen en de verantwoordelijkheid die we hebben om ons aan de regels te houden en goed met elkaar om te gaan.

Meer weten?

Wil jij onderzoeken welk niveau, welke lessen, klassen en activiteiten het beste bij jou passen? Joost helpt je graag.

Neem contact op met Joost Hamstra

Joost Hamstra

Docent Economie

Leren op je eigen niveau

Iedereen kan goede cijfers halen. Daarvoor is het belangrijk dat je leert op een niveau dat bij je past. Dat je vakken volgt waar je blij van wordt. En hulp krijgt wanneer je dat nodig hebt. Op het Pallas kan het! Samen zorgen we voor mooie cijfers en natuurlijk je diploma.

 • mavo
 • havo
 • vwo

Goede cijfers

Leerlingen op het Pallas doen het supergoed. Bijna iedereen slaagt voor het examen. En met mooie cijfers ook. Zelfs op een niveau dat eerst misschien te moeilijk leek. Op het Pallas lukt het!

 • 97%

  Gemiddeld slagingspercentage

  Van mavo, havo en vwo samen

 • 6,6

  Gemiddeld examencijfer

  Vergelijkbare scholen scoren een 6,4

 • 99%

  Overgang naar de volgende klas

  In de onderbouw

Brochure 'Typisch Pallas'

De allerbelangrijkste informatie over onze school in een handige brochure. Download Typisch Pallas en lees meer over:

 • Welke lessen jij kunt volgen
 • Waarom we een fijne school zijn
 • Hoe we jou helpen goede cijfers te halen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.