Commissies

Actief bijdragen aan evenementen of gelijkheid?

Commissies

Vind je vooral evenementen of gelijkheid belangrijk? En wil je daar actief aan bijdragen? Dan is de feestcommissie of Gender and Sexuality Alliance wat voor jou!

Feestcommissie DIONYSUS

Wil je feesten en evenementen organiseren? Meld je dan aan voor onze feestcommissie DIONYSUS. Zo regel je samen met andere leerlingen o.a. ons traditionele kerstgala en valentijnsbal. Wat dacht je van al die rozen die je met Valentijn naar andere leerlingen kunt sturen? Ook dat regel jij! En heb je ideeën voor nieuwe feesten of activiteiten? Deel ze vooral, tijdens de wekelijkse vergadering op dinsdag in de grote pauze in de bieb.

Gender and Sexuality Alliance (GSA)

In 2012 hebben leerlingen en leraren van het Pallas een Gender and Sexuality Alliance (GSA) opgericht. Samen zetten ze zich in voor een school waar iedereen veilig en met een goed gevoel zichzelf kan zijn, wat je seksuele oriëntatie, geslacht, genderidentiteit of -expressie ook is. Zo organiseren ze o.a. de Coming-Outdag en Paarse Vrijdag, waar we eerder een mooie prijs mee wonnen. Ook voorlichting in de les, aan medewerkers van het Pallas en aan ouders speelt een belangrijke rol. Ook bijdragen? Meld je aan!

Meer weten?

Wil jij onderzoeken welk niveau, welke lessen, klassen en activiteiten het beste bij jou passen? Joost helpt je graag.

Neem contact op met Joost Hamstra

Joost Hamstra

Docent Economie