ICT

Laptops op het Pallas

ICT

Voor je lessen en huiswerk regel je zelf een laptop. Maar wat voor laptop heb je nodig? En waar haal je hem?

Laptop kopen of huren via The Rent Company

Een laptop regelen doe je natuurlijk al vóór je eerste schooldag in de brugklas. Dat kan bij The Rent Company. Daar weten ze precies welke laptops we op het Pallas gebruiken en welke programma’s erop moeten staan. Je kunt hier een laptop kopen of huren door een abonnement af te sluiten. Wanneer je jouw laptop ophaalt, is alle software die je nodig hebt al voor je geïnstalleerd. Dat is nog eens makkelijk! En gaat je laptop kapot? Dan repareren ze hem voor je. In de tussentijd mag je een laptop lenen, zodat je gewoon door kan tijdens de les en met je huiswerk.

Je laptop wordt eerst uitgebreid getest. Zo weet je zeker dat hij goed werkt én het goed blijft doen, want deze laptop kan wel tegen een stootje. Hij is namelijk goed beschermd met een stootrand en extra stevig glas. Ook past hij goed in je schooltas. Huur je de laptop en bevalt hij goed? Dan kun je hem als je contract is afgelopen overkopen. Daarna is hij van jou!

Op een andere manier je laptop regelen?

Heb je al een laptop? Of haal je jouw laptop liever ergens anders? Zorg dan dat deze een Windows besturingssysteem heeft. Minimaal versie 10. Dit werkt het beste met de programma’s die we op het Pallas gebruiken. Ook kunnen we je dan helpen wanneer er een probleem is met je laptop. Bij andere besturingssystemen kunnen we dat helaas niet. Vergeet ook niet je garantie en service goed te regelen. 

Hulp nodig om te laptop te kunnen betalen? Kijk eens bij Stichting Leergeld of de gemeente Ede.  

Meer weten?

Wil jij onderzoeken welk niveau, welke lessen, klassen en activiteiten het beste bij jou passen? Joost helpt je graag.

Neem contact op met Joost Hamstra

Joost Hamstra

Docent Economie