Wintersportreis februari 2019

Wintersportreis februari 2019

Ede, september 2018

Beste leerling, Geachte ouder(s)

Het is weer zover we gaan weer beginnen met de inschrijving voor de wintersport. Het Pallas Athene College reist ook dit jaar weer af naar Oostenrijk voor een meerdaagse wintersportreis. We maken een reis waarbij beginnende en ervaren wintersporters met elkaar kunnen genieten van de sneeuw. Wij willen  jullie dan ook graag informeren over onze plannen voor de reis naar Hopfgarten in Oostenrijk, van vrijdag 22 februari tot en met woensdag 27 februari 2019. Wij organiseren deze reis wederom in samenwerking met Leverreizen.

Het Pallas Athene College biedt alle leerlingen van leerjaar 3,4,5 en 6 de mogelijkheid om zich in te schrijven voor deze wintersportreis. We reizen af onder begeleiding van docenten en professionele ski/snowboard instructeurs naar Gasthof Hauserwirt in Hopfgarten. Daar gaan we dagelijks het nabijgelegen skigebied in voor ski/snowboard les. Alle deelnemers beginnend en gevorderd, worden begeleid door instructeurs op de pistes. ’s Avonds is er een gezellig programma om naast alle fysieke inspan

ningen ook de nodige ontspanning  te krijgen.

Praktische informatie omtrent de reis:

  • De inschrijving start vandaag en moet voor 1 oktober 2018 volledig zijn (zie verder kopje inschrijving);
  • We vertrekken op vrijdag 22 februari 2018 aan het begin van de avond. Meteen na aankomst gaan we skiën en snowboarden. We zijn woensdagochtend 27 februari 2019 weer terug in Ede.
  • De reis is voor zowel de beginnende als zeer ervaren wintersporter en je wordt op niveau ingedeeld.
  • In januari 2019 is er een informatiebijeenkomst voor alle deelnemers en ouders op school.

Om deze reis te kunnen organiseren hebben we minimaal 40 deelnemers nodig. De kosten voor deze 6-daagse reis zijn EUR 499,-. Inbegrepen zijn: de reis, het verblijf, materiaal, skipas, ski- of snowboardles en alle maaltijden vanaf de lunch bij aankomst tot en met het afsluitende diner op de dag van vertrek vanuit Oostenrijk.

Hoe gaat het inschrijven in zijn werk.

Inschrijving:

  • Je vult het inschrijfformulier volledig in, dat is vanaf vandaag via de website https://www.pallasathenecollege.nl/wintersportreis-2019/ beschikbaar of je haalt het formulier af in de mediatheek. Na ondertekening door ouder(s)/ verzorger(s) geef je deze af bij de mediatheek.
  • Je bevestigt de inschrijving door voor 1 oktober 2018 een aanbetaling van EUR 100,- te doen op bankrekening nummer IBAN NL47INGB0660838931 t.n.v. Stichting openbaar voortgezet onderwijs Ede o.v.v. Skireis 2018 en je naam en klas. Voor het gemak hebben we aan het inschrijfformulier een iDEAL betaling gekoppeld.
  • Je dient in het bezit te zijn van een geldig reisdocument op het moment van vertrek.
  • Wij zullen een lijst van inschrijvingen publiceren in de mediatheek.

Reisverzekering en annuleringsverzekering:

  • Bij de reissom is een reisverzekering met wintersportdekking inbegrepen. Houd er alstublieft rekening mee dat  waardevolle spullen slechts beperkt verzekerd zullen zijn.
  • Er is geen annuleringsverzekering bij de reissom inbegrepen, mocht u dit willen dan moet u hier zelf voor zorgdragen.

Wij hopen dat jullie je massaal zullen inschrijvingen zodat we in februari 2019 aan de start kunnen staan van onze nieuwe reis. Mochten er nog vragen zijn of wil je iets overleggen neem dan gerust even contact met ons op via school.

Namens het Pallas Athene College,

Marlies Schuring

Marieke Brugman

Gerben Kreeft

Menu