Dionysus

Dionysus

Dionysus: feestjes bouwen!

Dionysus is onze spetterende, knallende, positief denkende, superenthousiaste leerlingenvereniging. Sinds 1990 organiseren we geweldige feesten en activiteiten. Houd je van feestjes bouwen? Meld je aan en help mee!

De naam Dionysus staat voor feest. Het is een samenvoegsel van de namen van de Griekse god Dionysos en de Romeinse god Bacchus. Twee belangrijke ‘feestgoden’ uit de oudheid.

Wie zijn wij?

Dionysus bestaat uit een groep erg gemotiveerde leerlingen en begeleiders. Zij zorgen voor de verschillende feesten en activiteiten op het Pallas Athene College Ede. Zo hebben wij het traditionele kerstgala (helemaal op chic) en het valentijnsbal (leve de liefde) op het programma staan.

Wat doen we?

Dionisus vergadert elke dinsdag in de grote pauze in ons eigen kantoor. Ideeën voor nieuwe feesten zijn van harte welkom. Wat dachten jullie van een geweldig eindfeest in Hawaiian-style of een te gekke summer-party? Onze vereniging houdt zich daarnaast ook bezig met de logistiek van heel veel festiviteiten en evenementen van de school.

Doe je mee?

Ben je net zo enthousiast als wij? Vind je het leuk om af en toe een weergaloos feest te organiseren? Meld je dan snel aan bij onze leerlingenvereniging. De enquête die we vorig jaar hielden onder de leerlingen van het Pallas Athene College, wijst uit dat zij wel zes feesten per jaar willen. Kortom, werk aan de winkel. Laat iets van je horen!

Menu